Xquip

Custom carbon fibre superyacht equipment

+

+

Xquip.

Xquip is fabrikant van op maat gemaakte carbon superjachtuitrusting. Ze zijn specialisten in de engineering en productie van op maat gemaakte carbon superjachtuitrusting. Hun productportfolio omvat zonneschermsystemen, ladders, leuningen, fenders, speelvelden en vele andere op maat gemaakte lichtgewicht carbon die dienen om de algehele gebruiksvriendelijkheid van een schip voor zowel de eigenaren als de bemanning te vergroten.

+

+

+

+

Customer Relation Management.

Goede klantrelaties zijn gebaseerd op een goede klantervaring. Het ontwikkelen van sterke relaties met klanten en het creëren van goed klantrelatiebeheer stimuleert een snellere groei, het werven van nieuwe klanten en het behouden van de bestaande.

We hebben bij Xtenders een solide CRM-systeem geïmplementeerd om hun bedrijfsprestaties te verbeteren en een goed overzicht te houden over de openstaande offertes en lopende orders.

+

+

+

+

Strategie.

Een sterke en stabiele strategie is essentieel voor een bedrijf als Xquip dat op een strategische manier wil groeien. Een duidelijke reeks plannen, acties en doelen die aangeven hoe de concurrentie op een bepaalde markt zal verlopen. Maar hoewel het in theorie eenvoudig te begrijpen is, is het ontwikkelen van een goede bedrijfsstrategie – en deze vervolgens daadwerkelijk implementeren – geen gemakkelijke taak. We hebben Xquip ondersteund om de eerste stappen te zetten.

+

+

+

+

Social.

Met sociale media en online advertenties als krachtige communicatiemiddelen, creëren we de middelen om rechtstreeks met onze eindgebruiker te communiceren. De kracht om potentiële klanten niet alleen te inspireren met rijke inhoud, maar ook om een fanbase te creëren die over het merk praat.

+

+

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

GaragePark

SuperYacht Gallery

Moonen Yachts

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster