Van Ineveld & Co

Yacht Constructie Management & Consultancy

+

+

Jachten.

Het bouwen of verbouwen van een jacht moet een spannende en plezierige ervaring zijn. Van Ineveld & Co. begeleidt u door dit ingewikkelde proces door het hele proces te managen, te communiceren en te coördineren, terwijl u ervoor zorgt dat uw belangen bij elke beslissing en in elke fase van het project, van concept tot voltooiing, worden behartigd.

Een dienstverlenend merk met een zeldzame selectie klanten heeft in elk detail de juiste uitstraling nodig.

+

+

+

+

Communicatie.

Het bereiken van een zeer geselecteerde groep potentiële klanten is een precisie klus. De verbinding maken tussen Van Ineveld & Co en hun toekomstige klanten is de uitdaging.

+

+

+

+

Brand identity.

We hebben een goed doordachte merkidentiteit ontworpen om meer zichtbaar en aanwezig te worden in hun markt. Traditionele visitekaartjes, digitale nieuwsbrief, sociale media en e-mailhandtekeningen; we hebben ons creatief en strategisch losgelaten op alle touchpoints.

+

+

+

+

Online.

We ontwikkelden een op maat gemaakte website om alle diensten van Van Ineveld & Co op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Met de website als krachtig communicatiemiddel creëren we de middelen om direct met de eindgebruiker te communiceren.

+

+

Sail the right course.

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

GaragePark

SuperYacht Gallery

Moonen Yachts

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip