SuperYacht Gallery

Superjacht evenement

+

+

Superjachten.

SuperYacht Gallery bracht de leidende bedrijven van elke discipline binnen de jachtindustrie samen voor een driedaags evenement met een VIP- en openbaar programma. De expositie vond plaats op 2 verdiepingen van de beroemde Londense kunstinstelling Saatchi Gallery, met 7 thematische expositieruimtes werd de eerste jachtshow ooit gepresenteerd in een galerie-opstelling.

Lovebrands was founding partner.

+

+

+

+

Different.

Met dit nieuwe evenement wilden we de wereld laten zien dat evenementen ook anders kunnen. De jachtwereld stond centraal tijdens het evenement, niet alleen de merken van de industrie. Geen echte jachten en geen verkopers op de vloer … dat is anders.

+

+

+

+

Partners.

Met 44 partners, waaronder 12 superjachtbouwers en acht superjachtontwerpers, is het ons gelukt om de juiste bedrijven te krijgen om het evenement te ondersteunen. We zijn erg trots op hoe onze partners dit nieuwe concept hebben omarmd en hun best hebben gedaan om hun bedrijf in expositie-stijl te presenteren.

+

+

+

+

6000m2.

Wat SuperYacht Gallery onderscheidt van elk ander evenement, is dat ons team de expositie heeft samengesteld met de ideeën van onze 44 partners in de expositie. Het samenstellen van een galerieruimte van meer dan 6000m2 en met 44 partners met hun eigen ideeën is geen gemakkelijke taak. 366 foto’s, 75 tv-schermen, 4 videowalls, een 360 graden bioscoop, een seminariezaal, 38 scheepsmodellen en 17 kunstwerken werden geïnstalleerd om meer dan 1.200 bezoekers te entertainen en te inspireren. Ons team heeft duizenden uren besteed om dit met succes uit te voeren, en we zijn trots op het resultaat.

+

+

+

+

Experience.

De expositie, die als één lange draad van de eerste galery tot de achtste doorliep, was ontworpen om alle facetten van de industrie onder de aandacht te brengen. Beginnend met de galerie Business of Yachting, werden bezoekers meegenomen op een reis door themakamers gericht op verbeelding, vakmanschap, innovatie, verkenning, levensstijl en prestatie. De verzameling themagalerijen werd aangevuld met een reeks seminarges, filmvertoningen en exclusieve toegang tot ontwerpers, bouwers en leveranciers.

+

+

+

+

Gallery.

Het doel van SuperYacht Gallery was om een publiek aan te trekken van jachteigenaren, charterklanten, media, toekomstige jachtkopers en potentiële jachtkopers en zij kwamen. De website zorgde voor 148.724 pageviews. De media-aandacht voor het evenement was uitstekend, met veel belangrijke journalisten van zowel jacht- als niet-jachtpublicaties die het evenement bezochten.

+

+

Let's make waves

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

GaragePark

Moonen Yachts

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip