Pool Builders

Zwembaden en spa’s

+

+

Zwembaden en spa's.

Pool Builders maakt unieke zwembaden en spa’s die zijn ontworpen voor ontspanning en plezier. Een zwembad en spa zijn een ultieme aanwinst voor uw huis en tuin waar u met vrienden en familie van zult genieten. Zij zijn leverancier en installateur van op maat gemaakte luxe zwembaden en spa’s die tot in de puntjes afgewerkt zijn.

+

+

+

+

It's in the name.

Nieuw bedrijf, nieuwe naam. U wilt dat de naam de perfecte weerspiegeling is van uw werk. Het moet anders zijn en erkend worden door uw toekomstige klanten. Het moet gemakkelijk te onthouden zijn en elke keer dat ze erover horen of zien, herkend kunnen worden.

Dat is waar wij aan de slag gaan. We hebben Pool Builders een naam gegeven die hen onderscheidt van de rest en de identiteit van hun bedrijf weerspiegelt. De naam die mensen onthouden.

+

+

+

+

Strategie.

Met het uitvoeren van een marktonderzoek hebben we informatie verzameld over persona, doelgroep en potentiële kopers om te bepalen hoe en waar Pool Builders onder de aandacht kunnen worden gebracht en wat hun beslissingen om te converteren en te kopen beïnvloedt.

Een sterke en stabiele strategie zal koers zetten naar de te behalen doelen. We helpen en begeleiden om koers te zetten en te houden.

+

+

+

+

Brand identity.

Een sterke merkidentiteit ontstaat niet van de ene op de andere dag. Uiteindelijk is een merkidentiteit een manier om met de wereld te communiceren, Pool Builders te onderscheiden van hun concurrenten en een merkervaring te creëren die mensen aanmoedigt om met hen in contact te komen. Bij het ontwerpen van een sterke identiteit creëren we een uitgebreide huisstijl die op alles kan worden toegepast, van hun website tot mailingtemplates en visitekaartjes.

+

+

+

+

Online.

Een goede website moet excelleren in vorm en functie en moet een duidelijk doel hebben. Het moet visueel aantrekkelijk zijn en makkelijk navigeren. We hebben een op maat gemaakte website ontwikkeld om alle Pool Builders-producten te presenteren, die al deze sterke waarden hebben.

+

+

+

+

Fotografie.

Consistente, professionele merkfotografie van goede kwaliteit helpt om in een oogwenk de aandacht te trekken van potentiële klanten, omdat ze zullen zien dat u aandacht heeft voor detail, hoogwaardige inhoud, consistentie en vormgeving. Mensen vormen een eerste indruk in slechts 50 milliseconden, dus alles wat je deelt, moet een grote wow-factor hebben! We begrijpen hoe we dat mooie shot moeten maken.

+

+

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

GaragePark

SuperYacht Gallery

Moonen Yachts

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip