Moonen Yachts

Superjacht bouwer

+

+

Superjachten.

Als luxe jachtbouwers in Nederland heeft Moonen Yachts een lange geschiedenis. Voor elke klant creëren ze een uniek superjacht, een kunstwerk dat perfect aansluit bij de wensen van de eigenaar. Van de tekentafel tot het vertrek naar de wereldzeeën, ze begeleiden je bij elke strategische keuze in het ontwerpproces.

Een luxemerk met een grote geschiedenis dat we met liefde, zorg en tederheid behandelen.

+

+

+

+

DNA.

Het DNA van Moonen Yachts is een optelsom van waar ze echt goed in zijn, maar het is ook meer dan dat. Het DNA beschrijft wat hun karakter is gedurende een lange periode. Het is een uitgangspunt voor nieuwe plannen en zorgt voor gebalanceerde beslissingen. We hebben hun DNA goed vastgelegd om een stabiele koers te varen.

+

+

+

+

Strategie.

Met het uitvoeren van een marktonderzoek hebben we informatie verzameld over persona, doelgroep en potentiële kopers om te bepalen hoe en waar het merk Moonen onder de aandacht kan worden gebracht en wat hun beslissingen om te converteren en te kopen beïnvloedt.

Een sterke en stabiele strategie zal koers zetten naar de te behalen doelen. We helpen en begeleiden om koers te zetten en te houden.

+

+

Moonen Yachts logo white 2018

+

+

Brand identity.

Moonen is een zeer bekend merk in de wereld, maar het marktonderzoek wees uit dat Moonen een jonger publiek moest aantrekken. We hebben het merk Moonen een update gegeven door de merkidentiteit en tone of voice aan te scherpen, zodat het fris en relevant blijft.

+

+

+

+

Online.

We hebben een op maat gemaakte website ontwikkeld om alle producten van Moonen te presenteren. Met de website, social media, online advertentie en nieuwsbrief als krachtige communicatiemiddelen, creëren we de middelen om direct met de eindgebruiker te communiceren.

+

+

+

+

Fotografie.

Consistente, professionele merkfotografie van goede kwaliteit helpt om in een oogwenk de aandacht te trekken van potentiële klanten, omdat ze zullen zien dat u aandacht heeft voor detail, hoogwaardige inhoud, consistentie en vormgeving. Mensen vormen een eerste indruk in slechts 50 milliseconden, dus alles wat je deelt, moet een grote wow-factor hebben! We begrijpen hoe we dat mooie shot moeten maken.

+

+

Be the game changer.

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

GaragePark

SuperYacht Gallery

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip