JK Tuinen

Luxe villa tuinen

+

+

Tuinen.

De kunst van het buitenleven zit in de juiste combinatie van natuurlijke elementen, kleuren, geuren, comfort en energie. Een tuin verrijkt het leven zowel binnen als buiten. Het is de plek waar u kunt ontspannen of genieten van het leven met vrienden en familie. JK Tuinen ontwerpt en bouwt grenzeloos villatuinen op maat. Wij creëren marketing als zodanig.

+

+

+

+

Communicatie.

Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs van uw merk. Als zij degenen zijn die over uw merk praten met hun relaties en positieve mond-tot-mondreclame voor uw merk verspreiden, wie heeft dan nog iemand anders nodig? Ze zijn uw meest oprechte en authentieke vertegenwoordigers van merk.

+

+

+

+

Processen.

Een bedrijfsproces is een reeks onderling verbonden acties die zijn toegewezen aan bepaalde medewerkers om een bepaald doel te bereiken of waarde te creëren. Met andere woorden, het is een reeks stappen die individuele medewerkers moeten nemen om waarde aan de klant te leveren. We helpen de processen te stroomlijnen om meer te bereiken dan de high-end serviceklanten verwachten.

+

+

JK Tuinen white logo

+

+

Brand identity.

Merkidentiteit zijn de zichtbare elementen van een merk, zoals kleur, ontwerp en logo, die het merk identificeren en onderscheiden in de hoofden van de consument. Uiteindelijk is een merkidentiteit een manier om met de wereld te communiceren, jezelf te onderscheiden van je concurrentie en een merkervaring te creëren die mensen inspireert om met je in gesprek te gaan.

+

+

+

+

Online.

We hebben een website gemaakt die opvalt en de kunst van het tuinieren laat zien. Het neemt bezoekers mee op een inspirerende tour langs een mooie selectie maatwerk creaties van JK Tuinen.

+

+

+

+

Fotografie.

Landschapsfotografie is een kunstvorm. Het maken van foto’s van de natuur en het buitenleven op een manier die de potentiele klant inspireert. Een geweldige foto trekt de aandacht van de kijker en geeft hem het gevoel erbij te zijn en iets ongelooflijks te zien. We brengen inspiratie bij de klant.

+

+

No rain. No flowers.

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

GaragePark

SuperYacht Gallery

Moonen Yachts

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip