iV salon

Hair design

+

+

Hair design.

Een ervaring die je voelt in de technische kennis en in de aandacht voor jou en je haar. Een salon waar iedereen welkom is en die gespecialiseerd is in het knippen, kleuren en stylen van dames en heren. Waar er tijd is om naar je wensen te luisteren en ze op zoek gaan naar jouw stijl. Door de structuren en vormen te accentueren die het beste bij je passen, creëren ze verfijnd, gedurfd en chic haar.

+

+

+

+

Online.

We hebben een op maat gemaakte website ontwikkeld om de diensten van iV salon te presenteren. Met de website en social media als krachtige communicatiemiddelen creëren we de middelen om direct met de eindgebruiker te communiceren.

+

+

+

+

Fotografie.

Consistente, professionele merkfotografie van goede kwaliteit helpt om in een oogwenk de aandacht te trekken van potentiële klanten, omdat ze zullen zien dat u aandacht heeft voor detail, hoogwaardige inhoud, consistentie en vormgeving. Mensen vormen een eerste indruk in slechts 50 milliseconden, dus alles wat je deelt, moet een grote wow-factor hebben! We begrijpen hoe we dat mooie shot moeten maken.

+

+

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

GaragePark

SuperYacht Gallery

Moonen Yachts

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip