GaragePark

Garageparken met garageboxen

+

+

Opslag.

GaragePark is marktleider in het segment van garageparken met garageboxen. Begin 2021 komen er in Nederland meer dan 25 garageparken met meer dan 2500 garages. De boxen bieden multifunctionele opslag- en werkruimte, gelegen in centraal gelegen en zeer goed beveiligde parkeergarages.

GaragePark verzorgt het gehele concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur van de garageboxen. De garages voorzien in de groeiende vraag van kleine zakelijke bedrijven tot privégebruik. Zowel koop als huur.

+

+

+

+

Klaar om te groeien.

We werden gevraagd GaragePark te helpen om hun marketing klaar te maken voor het volgende hoofdstuk; serieuze groei. De vraag was simpel: help ons een sterk team samen te stellen bestaande uit in-house marketeers en externe partners om onze uitdagende groeiplannen mogelijk te maken. We houden wel van dat soort uitdagingen.

+

+

+

+

Basics.

We zijn begonnen met de basis; planning, budgetten, communicatie, verantwoordelijkheden en doelen. Wat is er goed, wat moet er veranderd worden en wat is er al? Het plan was gemaakt en de koers was uitgezet.

+

+

+

+

Brand identity.

Na een decennium was de merkidentiteit klaar voor een opfrisbeurt om zich te meten aan de nieuwe strategie. Samen met het GaragePark-team en een externe partner creëerden we een nieuwe merkidentiteit zonder de sterke waarden van het oude te verliezen. Het is inderdaad lekker fris geworden …

+

+

+

+

Shop.

GaragePark maakte zijn succes online en begreep al het belang van de kracht van online marketing. Voordat we meer lawaai konden gaan maken, hadden we een zeer goed ontworpen website en webshop nodig om hun producten op de best mogelijke manier aan te bieden. Met gegevens van de oude website en de kennis van twee externe specialisten en het GaragePark-team zijn we erin geslaagd een toekomstbestendige verkoopmachine te ontwerpen.

+

+

+

+

SEO & SEA.

Om de juiste doelgroep te bereiken is zoekmachineoptimalisatie essentieel. Om een goed evenwicht te bewaren tussen budgetten en doelen, is data onze beste vriend. Om het maximale uit de enorme hoeveelheid data te halen, hebben we een solide partner gevonden met in-house dataspecialisten. Tijd om lawaai te maken.

+

+

+

+

Social.

De groei-uitdaging zorgt er voor dat we op zoek moeten gaan naar nieuwe locaties met nieuwe mensen, totaal onbekend met het GaragePark concept. Social media helpt ons om onze boodschap en producten te laten zien aan een geselcteerde groep mensen die geïnteresseerd zijn in opslag. Bouw een relatie met hen op en ze zullen je zien als iemand die ze vertrouwen – en mensen kopen van degenen die ze vertrouwen. Samen met het in-house team en een externe social media specialist hebben we ons gericht op het winnen van dat vertrouwen.

+

+

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

SuperYacht Gallery

Moonen Yachts

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip