Over ons

Lovebrands star

+

+

Lovebrands.

Lovebrands is een wereldwijd full-service marketingbureau met de focus op beleving. Vanuit ons kantoor in Blaricum brengen we experts samen in alles van merkontwikkeling, event design en -productie, online en offline marketing tot het bedenken, creëren en optimaliseren van ultieme en effectieve campagnes die de aandacht trekken.

We make brands beloved.

+

+

+

+

Founder.

Marijn Smit heeft het bedrijf in 2016 opgericht nadat hij bijna een decennium op de marketingafdeling van superjachtbouwer Feadship werkte. Daarvoor was hij al actief in de luxe marketing- en evenementenbranche. Een van zijn doelen sinds hij begon te werken: merkervaringen creëren die mensen zullen onthouden.

+

+

+

+

Focus.

Lovebrands stapt in de wereld van de consument en bekijkt de merkbeleving volledig vanuit het perspectief van de klant. Een sterke focus die resulteert in het verhogen van de verkoop, het verbeteren van de merkwaarde, het vergroten van naamsbekendheid en merkloyaliteit.

+

+

+

+

Experiences.

Lovebrands creëert beleving rond merken, producten en evenementen. Die belevingen worden onthouden en verspreid. Daardoor wordt de optimale spin-off gecreëerd en wordt de emotionele band van de klant versterkt. Merken, producten en evenementen laten op creatieve wijze zien dat ze onderscheidend en exclusief zijn.

+

+

+

+

Diensten.

De vrijheid om een onafhankelijk bureau te zijn, stelt ons in staat dat we alles kunnen en iedereen met elkaar kunnen verbinden. We brengen experts samen in merkontwikkeling, event design, online en offline marketing om prachtige en effectieve campagnes te bedenken, te creëren en te optimaliseren.

+

+

Een dag of dag één

One Invoice

Adelaer

Land Rover

The NextGen

JK Tuinen

Supplyd

Zijlstra Interiors

4SeasonsSpa

Zaamen

Van Ineveld & Co

GaragePark

SuperYacht Gallery

Moonen Yachts

Pool Builders

Foreqast

Elevation Partners

Oostenrijk Group

Searchlite

Jaguar

Xtenders

Stone Natural Class

iV salon

Bloemen de Maas

Nieuwland Reizen

Harrogate

Layer

Cluster

Xquip